Storingsdienst: 075-6704234

Technische storingen aan uw apparatuur of afzuiginstallatie komen vaak op de meest vervelende momenten. Het is daarom een geruststellende gedachte dat er een servicemonteur met een compleet uitgeruste servicewagen, voorzien van de meest noodzakelijke onderdelen, snel bij u ter plaatse kan zijn. Onze volledig uitgeruste servicewagens staan klaar om u ter plaatse van dienst te zijn. Heeft u een storing aan uw apparatuur meldt deze dan telefonisch aan ons kantoor op nummer: 075-6704234, zodat wij u zo spoedig mogelijk kunnen helpen.

 

U kunt uw apparatuur ook langsbrengen bij onze werkplaats in Zaandam. Hier kunt u terecht voor storingen aan uw apparatuur, maar ook voor onderhoud, onderdelen en het reviseren van apparatuur. Ook voor losse onderdelen als messen, lintzagen, knoppen, deurrubbers etc. kunt u bij ons terecht. De meest voorkomende onderdelen zijn op voorraad.

 

 Koeltechniek 

Op het gebied van koeltechniek voldoen wij aan de strengste eisen en hebben zowel een NVKL als een STEK-certificering. Onder deze kwaliteitslabels vallen specialisten in klimaat- en koudetechniek en staan voor kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit.

 

Onderdelen

Ons onderdelenmagazijn ter grootte van 600m2 met meer dan 40.000 onderdelen staat ter beschikking voor al uw apparatuur en tegen acceptabele prijzen.

 

Onderhoudscontracten

De onderhoudscontracten zijn er om te besparen op onderhoudskosten en het vermijden van storingen aan uw apparatuur. Arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen, controle op in-en uitwendige toestand, metingen volgens VDE norm (veiligheidscontrole),1 á 2 onderhouds-beurten per jaar. Door middel van preventieve controles aan uw apparatuur kunnen vervelende verassingen worden voorkomen. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Categorieën